C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Hopee ;)
Thursday, March 6, 2014 • 5:02 PM • 0 comments

Assalamualaikum ! Lama tak tulis post kat blog niy. Well, aku malas nk post kt blog ni sebab ada beberapa sebab yg tertentu. *cehhh ! Hahaha. Actually, malas nak buka laptop sign in blogger home smua semata2 nak post kt blog niy. And lagi satu pasal perkara yg sebelum ni dah jadi. Ada stalker2 yang rajin teramat masuk blog aku then buat kerja dlm blog aku. Haishh, sebab tu malas ya amat nak buka. And wait ! Mesti pelik kan post sebelum ni takdaa? Aku decide delete semua post yg aku tulis sebelum ni pasal couple. Sebab apa? Sebab aku rsa selagi aku tulis pasal life couple aku selagi tuu lah ada yang dengki masuk blog aku then buat onar kat sini. Aku terfikir jugak ada masa jugak dorang ni melawat blog aku n tinggalkan komen2 yg agak 'BERNAS' kat cbox aku ni. So aku terfikir lebih baik aku delete semua pasal love story aku kt blog ni. So tkda lahh aku nak meradang, and tkdalah semakk perkataan2 yg tak senonoh dlm blog aku ni kan. So aku telah menjimatkan msa stlker2 yang teramat RAJIN tuh masuk blog aku. Mostly aku nak ucap berbanyak2 terima kasih kepada stalker2 tuh yg sudi visit blog aku niee. Terimakasih luangkan masa korang masuk blog aku n tak lupa tinggalkan buah tangan kt aku yg agak MENARIK bagi aku ! Hahaha --'
Hopee lepas ni tkyah lah susah2 visit blog aku ni sebab aku ni bukan blogger terkenal mcm MARIA ELENA, FATIN LIYANA bagai kan smpai nk masuk blog aku hampir setiap hari semata2 nak hentam aku . Kan kan ? Aku pun buat blog ni untuk life akuu. So tak salah kan aku menegur setiap perangai orang yg msuk dlm blog niy. Blog ni ibarat rumah aku lah. Kalau dh ada orang yg buat onar kat sini tkkan aku nak biarkan ? So just think about that yahhh ! :D Okay aku rsa stop dulu kat sini, takut lagi panjang aku tulis lagi pangjang aku nak ceramah nanti. Hahahaha ! 20/3/2014 result SPM akan keluar. So hopee doakan aku dpt result yg cemrlang. Kalau tkdapat byk A+ pun harap lulus pun jadilah kannn . Mintak restu dari korang semua untuk result aku k. Assalamualaikum :)


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..



Talk to ME;

URL blog not email
Put your link correctly
Harsh word not allowed
Private question not allowed



Lets FOLLOW me;


Daisypath Anniversary tickers



Wanna thissss;

Straight A's SPM (8A)
Own Laptop
Special person in my LIFE
spoting bestie
LESEN moto n kreta
family yg bhagia

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> Annivesary with HIM ;)
date : 21/01/14
at: 12am


>> My birthday!
date: 30/10/2013
at: 12am

BLOG ARCHIVE;

  • End Year Giveaway by Yaya & Nabilah
  • Cuti Sekolah Saya Punya
  • Istanbul Aku Datang!
  • GOOD LUCK ALL :D
  • 30 October 2012
  • My memories
  • I LOVE MY FRIENDS UNTIL JANNAH :')
  • Happy Eid And Merdeka Day :)
  • The result :)
  • New ! New !