C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Happy Eid And Merdeka Day :)
Saturday, September 1, 2012 • 10:38 AM • 0 comments
Hello guys and assalamualaikum . Setelah lama achik tak ber-blogging akhirnya i'm back again . Sorry guys ! Faktor malas,tak sempat and busy antara penyebab blog ni berhabuk . *fuhh ayat ! haha xD . Okay back to the title . Achik nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri .


 Mesti korang pelik kan , sekarang dah bulan september kan . Asal la dia ni baru nak wish aidilfitri  ha? Okay , nk djadikan cerita time raya aritu langsung tak sempat nak sentuh blog ni . Sepupu , adik beradik mak semua berkumpul kar sini . Alaa , even raya dh tk rasa macam raya , bulan syawal tk habis lagi kann . So suka hati lewww kite nak wish bila punnn *buat muka comel xD . Okay the sad story is tahun ni adalah tahun paling bersejarah dimana my duit raya memang sikit berbanding tahun lepas punya *ceyh ayat ! :p . Memang terkejut gila tahap babun ar ! Eh japp , umur 16 tahun dikira tua dah ka ? Hmm , i don't think so ! :( . Anyway , tu kira brsyukur la ada jugak beberapa orang yg baik hati lagi penyayang sifatnya bagi duit rya tu . Hikhik :) Anyey , the best thing yg achik kira the best moments is beraya dgn kwan2 . Fuhh memang awesome ar , even ade la sorang dua tk dapat nak ikut . Okay it's okay . Achik tk marah korang :) First rumah yg kitorang pergi is rumah ustazah . Memang best gila ar , dia masak mee kuah wooooo *sedap gila ! Then kmi borak2 ngn ustazah . Lama jugak ar . Then lepas tu kitorang g rumah membe2 achik . Then alang2 ada duit raya , kitorang singgah KFC . Okay aritu memang best gila la coz alhamdulillah la time tu tkda excident ape2 . *tahun lepas jatuh moto time nk g raya . Ohh maluuuuu xD Sebenarnya banyak lagi achik nak cerita . Kalau nk buat satu entry ni memang tk cukup la jawabnye . Anyway , the last thing is i want to say SELAMAT HARI RAYA and SELAMAT HARI MERDEKA YG Ke-55 . Hope negara kita akan lebih maju and aman smpai bila bila . Merdeka , Merdeka Merdeka ! *playing lagu tanggal 31 . :) Assalamualaikum ^_^




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..



Talk to ME;

URL blog not email
Put your link correctly
Harsh word not allowed
Private question not allowed



Lets FOLLOW me;


Daisypath Anniversary tickers



Wanna thissss;

Straight A's SPM (8A)
Own Laptop
Special person in my LIFE
spoting bestie
LESEN moto n kreta
family yg bhagia

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> Annivesary with HIM ;)
date : 21/01/14
at: 12am


>> My birthday!
date: 30/10/2013
at: 12am

BLOG ARCHIVE;

  • The result :)
  • New ! New !
  • Holiday ! Holiday !
  • The LOVE !
  • S.A.H.A.B.A.T
  • Lovely SUNDAY
  • Result UP 1 :(
  • sayang korang SAHABAT ! :)
  • Hey Saya sayang awakk taw tak !
  • Mata sakitt !