C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
I LOVE MY FRIENDS UNTIL JANNAH :')
Sunday, September 9, 2012 • 2:55 PM • 0 comments

Sahabat merupakan orang yang rapat dengan seseorang. Ia juga boleh dikatakan sebagai teman yang sentiasa ada untuk seseorang ketika dia senang mahupun sukar. Ramai orang yang mempunyai kawan, dan kawan yang diperoleh juga adalah ramai. Namun hanya sedikit orang yang mempunyai sahabat, teman yang sanggup berkorban apa saja demi sahabatnya itu.

Okay memang betul pernyataan atas tu . Sememangnya SAHABAT amat penting dalam hidup kita . Tanpa mereka mesti timbul rasa sunyi , bosan kan ? Okay , cerita pasal sahabat ni acik nak cerita sikit pasal sahabat-sahabat acik sekarang . Acik ada 6 orang sahabat yang acik rasa diorang lah SAHABAT KARIB+SPECIAL buat acik . Acik ada 3 orang sahabat lelaki n 3 orang perempuan . Seriously sekarang acik terasa terharu sangat sebab dikurniakan sahabat sebaik diorang . Even kami kadang-kadang ada ter-gaduh , ter-ngumpat antara satu sama lain . Tapi it's okay , seburuk-buruk sahabat kita dia tetap sahabat kita selamanya kan :) Diantara 6 orang tu acik paling sayang is Danial , Putera , , Mus , Kinah and Nadia . Yeah , sedap kan nama diorang ? Hehe xD Salah satu sebab acik sayang ialah time acik susah hati , sedih or what diorang conform akan tanya 'napa acik ni , sedih pasaipa ' Oh my friends i very appreciate for that . For Nadia and Kinah acik mintak maaf sekali lagi sebab pasal haritu al kecik ja kita gaduh besar kann ? Seriously,acik tkmau lagi perkara tu berulang sebab korang la yang acik paling sayang . Harap sangat persahabatan kita tidak akan berakhir . Yeah hopefully :) Even kita gaduh macam mana pun , please janji dengan acik *kelip-kelip mata xD Okay , ada satu lagi cerita yg bagi acik , acik akan ingat memori ni smpai bila-bila . Kelmarin kitorang sekola and ada event Jamuan MerdekaRaya . Memang best gilaaa ar . Btw , kelmarin 8.9.12 birthday our lovely cikgu . Okay , kitorang smua (nab,putera,mus,nwarah,pikah,afi n byk lgi la *tak ingat ) smbut birthday cikgu kt bilik kaunseling . Fuhh , memang AWESOME gila ar . Semua spoting trmasuk cikgu2 . Okay try tgok pic2 kami dlm event tu eh ..


sesi memotong kek oleh birthday girl (cikgu fiza)

bermula sesi suap menyuap *baju hitau saya leteeww :p

makan nawarah jangan tak makan . xD

alolo , so sweet . malu malu kucing pulak bila cikgu nak suap . :p

spoting teachers ! saya sayang mereka <3 font="font">

cikgu cte makan smpai tak terkata sedapnya . :D :D


oke ni last dari kami . Over all , memang best la party ni . Hope kita buat lagi eay nanti . Kita sambut birthday cikgu Amelia plak lepas ni . Hehe :P







PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..



Talk to ME;

URL blog not email
Put your link correctly
Harsh word not allowed
Private question not allowed



Lets FOLLOW me;


Daisypath Anniversary tickers



Wanna thissss;

Straight A's SPM (8A)
Own Laptop
Special person in my LIFE
spoting bestie
LESEN moto n kreta
family yg bhagia

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> Annivesary with HIM ;)
date : 21/01/14
at: 12am


>> My birthday!
date: 30/10/2013
at: 12am

BLOG ARCHIVE;

  • Happy Eid And Merdeka Day :)
  • The result :)
  • New ! New !
  • Holiday ! Holiday !
  • The LOVE !
  • S.A.H.A.B.A.T
  • Lovely SUNDAY
  • Result UP 1 :(
  • sayang korang SAHABAT ! :)
  • Hey Saya sayang awakk taw tak !