C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
30 October 2012
Thursday, November 1, 2012 • 10:27 PM • 0 comments

Assalamualaikum guys. Sihat tak? Alhamdulillah sekarang kita mmpu lgi brnyawa di bumi yg nyata ni. Hikhik. Okay let's story about the title. Okay, tgok title atas tu. Apa disebalik tarikh tu? Ce teka ce teka. Kalau betul aku bagi coklat. Haha. Anyway, tarikh tu adalah tarikh lahir aku la sayang-sayang sekalian. Yeah! Bangga diri ni sudah menjadi dewasa. Acewah, dewasa la sgt. SPM pun tak ambik lagi. Puihh! Haha. :p Tahun ni tak la berapa meriah sgt birthday aku. Membe2 pun just ramai yg wish brbanding bagi hadiah. Huhu :3 Anyway, terharu sebab Angah nadia bagi kek secret recipe kat kitew. Wuuuu! Sangat sedapp! Tapi aku tk taw which is kek tu cheese cake or what. Sebab bukak2 dah lunyai dah. Ngehngeh :3 Biasa la org buas macam aku ni dapat apa smua jadi haprakk. Haha. But i think kek tu cheese cake sebab berdasarkan rasanya. Haha :D Okay tu first hadiah. Second person yg bgi hadiah kat aku is mak aku. Ni pun dia bgi kek secret recipe jugak and it is blueberry cheese cake. Wei taw tak makan ni gemuk!!!! Asal la depa bgi kek favourite aku ha??? Dah la tengah try men-DIETkan diri ni. :3 But!! DIET tak DIET kalau rezeki ada depan mata kita ngap je la. Btul takkk? Hahaha :D Anyway thank for all yg wish birthday aku. Thank for kawan-kawan aku yg wish. Takda hadiah pun tkpa asalkan ucapan yang ikhlas tu. And now i'm proud to be 16 years old :D :D










PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..



Talk to ME;

URL blog not email
Put your link correctly
Harsh word not allowed
Private question not allowed



Lets FOLLOW me;


Daisypath Anniversary tickers



Wanna thissss;

Straight A's SPM (8A)
Own Laptop
Special person in my LIFE
spoting bestie
LESEN moto n kreta
family yg bhagia

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> Annivesary with HIM ;)
date : 21/01/14
at: 12am


>> My birthday!
date: 30/10/2013
at: 12am

BLOG ARCHIVE;

  • My memories
  • I LOVE MY FRIENDS UNTIL JANNAH :')
  • Happy Eid And Merdeka Day :)
  • The result :)
  • New ! New !
  • Holiday ! Holiday !
  • The LOVE !
  • S.A.H.A.B.A.T
  • Lovely SUNDAY
  • Result UP 1 :(