C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
my bestie :D
Sunday, February 5, 2012 • 12:43 PM • 0 comments
assalamualaikum . kali ni post acik nak cerita psal bestie acik kat atas ni . Kat atas ni my geng AYAM GOLEK2. Funy kan nama geng acikk . Well lain dri yg lain . Macam mana geng ni trcipta , acik pon tak taw . Da lupa kisah2 dia . Tapi geng ni ditubuhkan masa kami form 3 tahun lepass . And still kekal sampai sekarang walaupon ada diantara kmi kelas tak sama . Dulu geng kami just 6 org . Tapi sekarang bertambah seorang . Budak baru yg bru pndah mai SMK KG SELAMAT . Nama dia sakinah yg pkai bju hijau tu . hehe :) Acik syg sgt2 kat dorang coz susah senang kami , hadapi brsama . Dlu ada yg takk suka geng kami , tpi ignore jewr smua tu . Dorang semua ni memang boleh buat kawan u all ! Ade msalah just crita jewr . Conform dorang dengar . :) Lastly acik harap walaupon satu hari nnti kalau kita berpecah , korang jgn lupakan acik yaa ! INGAT AYAM GOLEK2 smpai bila2 k . Adioss ! :)




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..



Talk to ME;

URL blog not email
Put your link correctly
Harsh word not allowed
Private question not allowed



Lets FOLLOW me;


Daisypath Anniversary tickers



Wanna thissss;

Straight A's SPM (8A)
Own Laptop
Special person in my LIFE
spoting bestie
LESEN moto n kreta
family yg bhagia

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> Annivesary with HIM ;)
date : 21/01/14
at: 12am


>> My birthday!
date: 30/10/2013
at: 12am

BLOG ARCHIVE;

  • THE OWNERS :)
  • LAST SCHOOL HOLIDAY T_T
  • ermm :(
  • #wordless monday
  • my stories :( i still love him *****
  • my best frens :)