C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
#wordless monday
Monday, January 23, 2012 • 3:44 PM • 0 comments
kawan ? apa erti bagi kawan ? hmm .. bagi aku kawan amat pnting dalam hidup seseorang . kalau takda kawan conform kita tak taw nak luahkan suka duka kita kann ? :D Kalau nak harapkan BF n family tak mungkin dorang akan faham keadaan kita kann ? Tapi kalau ada family n BF seseorang ni jenis faham . ALHAMDULILLAH . bersyukurlahh dgn apa yang korang dpat :) Okay back to story , kalau kita takda kawan mesti hidup ni tak ceria n happening kann ? yela kan . Cuba fikir , kalau kat sekolah , kita tak kawan lgsung dengan orang mesti tensi0n kan . Duduk kat kelas sorang2 , kat kantin sorang2 , balik pon sorang . Aihh ! kalau aku conform boleh jadi gilaa ...haha :D
Kat sekolah aku beruntung sbb mmpunyai kawan yg carring trhadap aku . BERTUAHHH sgt2 . hehe . so korang semua , kalau dpt kawan yg suka mmbantu bila time korang susah , appriciate la oke . jangan la sia2 kan pngorbanan diorang . okey . :D adiooosss ... -,-


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..



Talk to ME;

URL blog not email
Put your link correctly
Harsh word not allowed
Private question not allowed



Lets FOLLOW me;


Daisypath Anniversary tickers



Wanna thissss;

Straight A's SPM (8A)
Own Laptop
Special person in my LIFE
spoting bestie
LESEN moto n kreta
family yg bhagia

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> Annivesary with HIM ;)
date : 21/01/14
at: 12am


>> My birthday!
date: 30/10/2013
at: 12am

BLOG ARCHIVE;

  • my stories :( i still love him *****
  • my best frens :)