C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
my stories :( i still love him *****
Saturday, January 7, 2012 • 8:27 AM • 0 comments


ello semua . Saya sudh kmbali . Ok nak thu new post ? Nak ? Okay sbnarnya intan sdih sgt2 hari ni sebab satu bnda . Intan telah buat orng yg intan syg benci diri intan :( . Walaupn intan tahu dia sudah tak ada prsaan kat intan lagi , dan semua cerita lama sudah lama berakhir .. tpi knangn brsama dia tak pernah intan lupakan T_T . Hm
mm , kenapa semua ni terjdi ? Sebenarnya intan mmang nak lupakn dia , tp sejujurnya memng tak boleh . Sebab dia antara orng yg pling intan syg dalam idup intan . Intan syg dia sbab klau intan sedih dia selalu akn buat intan gembira . Sayang ! saya rindu kenangan kita dlu2 . Sweet sgt2 . Walaupn awak dh byk buat hati saya terluka , tp saya tak kisah semua tu . Setiap kali intan chat kat FB intan rasa sronok sgt . Sebab ape intan tak taw :)
Smbil update ni intan dgr lagu BUKA HATIMU bu ARMANDA BAND . Lagu yg dia suka . Memang sedih sgt2 lirik dia . :( Ya allah ! aku tak tahu mcm mana nk sorok kan lgi prsaan ni . Makin lama aku simpan makin sakit kat dalam hati ni :( . And lastly intan berharap sgt satu hari nanti intan dpt kembali blik mcm dlu . Walaupn dia duduk

jauh dri intan thun ni , tp intan syg sgt kat dia . Walaupn stengah orng akn anggap couple kali kedua dgn orng yg sama tak akan kekal , tpi bgi intan s
emua tu intan tak kisah . Janji intan dpt bersama orng yg intan syg , bukan couple dgn orng yg intan tak pernah syg . okay stakat ni sjew update hari ni , ade

msa intan akn update lain okay . salam :)




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..



Talk to ME;

URL blog not email
Put your link correctly
Harsh word not allowed
Private question not allowed



Lets FOLLOW me;


Daisypath Anniversary tickers



Wanna thissss;

Straight A's SPM (8A)
Own Laptop
Special person in my LIFE
spoting bestie
LESEN moto n kreta
family yg bhagia

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> Annivesary with HIM ;)
date : 21/01/14
at: 12am


>> My birthday!
date: 30/10/2013
at: 12am

BLOG ARCHIVE;

  • my best frens :)